abcabcabc DIRECTORUL AFACERILOR ROMANESTI DIN AMERICA – 40 ROMANIA.COM – Portalul românilor de pretutindeni

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni

Comunitatea româneascã din strãinãtate - Diaspora românã - Statele Unite

DIRECTORUL AFACERILOR ROMANESTI DIN AMERICA

DIRECTORUL AFACERILOR ROMANESTI DIN AMERICA
Acest director contine anunturi de la inceputul portalului nostru (cca 2005)
Este posibil ca firme care apar aici sa nu mai functioneze, motivul pentru le care tinem aici, este unul statistic si istoric.
Va multumim.

 

Title City Address Zip State
Radio Valahia
thumb_2_top_radiovalahia.jpg
Chicago 5625 N Milwakee Ave 60600 Illinois
Radio Valahia Chicago emite pentru o comunitate de aproape 200.000 de romani.TU esti unul din ei!
In fiecare zi, comunitatea romaneasca din Chicago si Indiana Nord, se intalneste pe 750 AM. Puneti radio-urile pe 750 AM de Luni pana Vineri de la ora 16.30 pana la 20.00, sau ascultati on-line programele noastre pe radiovalahia.com.Keywords: radio, radio in america, radio Chicago, emisiuni, emisiuni in limba romana, emisie, emisier romaneasca, program radio, program romanesc, radio in Illionois, post de radio, presa, presa radio.
Doru’s Auto Werks INC
thumb_3_doru.jpg
Chicago 1123 W Rosemont 60660 Illinois
Complete Mechanical and Body Work, for any foreign or domestic cars. Tinichigerie, mecanica, intretinere pentru orice masina. FREE diagnostic.FREE computer test. TEL:773.465-4744Keywords: reparatii auto, masini, reparatii auto in Chicago, autotest, piese de schimb auto, piese auto, servcii auto, intretinere auto, service romanesc, service in Illinois
ACRE American Commercial Real Estate Inc.
thumb_4_acre.jpg
Glendale Heights 2081 Bloomingdale Road 60139 Illinois
Our goal at ACRE-American Commercial Real Estate Inc., is to provide honest and prompt high quality commercial and industrial real estate services to businesses and property owners throughout Chicagoland.
Our expertise includes leasing and sales of multi-tenant and free-standing buildings, land, build-to-suit, and real estate investment servicesKeywords: Agentie imobiliara, realestate, imobiliare, case, apartamente, spatii comerciale. inchiriaza, inchiriat, de inchiriat, spatii de vanzare, birouri, magazine, Illinois, agenti imbobiliari.
Cyber Drive Illinois
thumb_5_cyberdrive.jpg
Chicago 213 State Capitol 60400 Illinois
Totul despre cum obtineti permisele de conducere in Illinois. UCC Online Filing
License Plate Renewal
Address ChangesKeywords: permis de conducere, scoala de soferi, Driver Licence, permis auto in Illinois, sofer in USA.
Consulate General of Romania in Chicago
thumb_6_siglamae.gif
Chicago 737 N. Michigan Ave., Suite 1170 60611 Illinois
Office Hours:
Mon-Wed-Fri: 9:30am-12:30pm
Tue-Thu: 2:30pm-4:30pm
Consular Services
Romanian Passports
Visa Applications
Power of Attorney
Marriage at the Consulate
Contact Information:
Phone: 312-573-1315
Fax: 312-573-9771
Email: info@roconschicago.org
Continental Cafe
thumb_7_continental.gif
Chicago 3661 North Elston Avenue 60618 Illinois
Located at 3661 North Elston Avenue in Chicago, Illinois, Continental Cafe is one block North of Addison. Continental Cafe is one of only a small number of European Style Cafe’s in the Chicago
area specializing in live music and delicious Romanian cuisine.Keywords:restaurant romanesc, bucatarie romaneasca, distractie, meniu romanesc, mancare, bautura, agrement, petrecere,nunti,botezuri.
FC Romania
thumb_8_fcromania.jpg
Chicago McCormick / Main 60060 Illinois
Clubul FC Romania a fost infiintat in primavara anului 2003.Echipa a fost inregistrata in Liga Nationala de fotbal in Chicago si a inceput sezonul in divizia 2.In primul sezon,echipa a terminat pe locul 2 . Din pacate performantele bune si resultatele obtinute nu au fost de ajuns sa promoveze echipa in divizia 1.Experienta castigata in primul sezon s-a resimtit in urmatorul an cand echipa a reusit sa impresioneze liga cu un record de 14 victorii si numai 2 infrangeri, marcand 97 goluri.In acelasi an FC Romania a castigat finalele si toate trofeele acordate de liga.In sezonul din 2005 FC Romania a jucat in divizia 1 inaintand cu performante excelente pe tot parcursul sezonului. Astfel a reusit sa castige primul loc in clasament cu un record de 12 -0 -2 avansand in Major Divison , cea mai importanta divizie din liga..

In sezonul din 2006 dupa dezbateri aprinse echipa a decis sa joace in continuare in divizia 1 lasand locul liber in Major Division pentru alta echipa.

Keywords:fotbal, echipa, sport in Chicago, antrenori, scoala, partide, minge, echipament, sportiv.

Romsat TV
thumb_9_romsattvteam.jpg
Elk Grove Village 803 Spring Creek CT 60007 Illinois
Romanian Sat TV este un post de televiziune independent care deserveste Comunitatea Romaneasca din Chicago si suburbii cu programe avand un caracter informativ, cultural si de divertisment. Prima emisiune a fost difuzata pe data de 21 octombrie 2001 si de atunci continuam sa emitem o ora pe saptamana pentru cei peste 200.000 de romani din Illinois. Programul nostru se transmite in fiecare duminica seara de la 9.30 la 10.30 pe canalul 41 ( 92 ) si poate fi receptionat cu antena de camera sau exterioara in Chicago si suburbii pe o raza de 30 mile.
Ambasada Romaniei la Washington, D.C.
thumb_10_amricanflag2.jpg
Washington, D.C. 1607 23rd Street, NW 200008 Washington
Personalul Ambasadei României este uşor accesibil şi poate fi contactat pe mai multe căi canale. Nu ezitaţi să ne căutaţi. Sugestiile şi comentariile dumneavoastră sunt binevenite. Multe dintre îmbunătăţirile introduse in comunicarea cu publicul de către ambasada noastră au rezultat în urma sugestiilor exprimate de vizitatorii acestui site. DETALII DESPRE NUMERE DE TELEFON SI ADRESE DE E-MAIL PE SITE-UL AMBASADEIKeywords:ambasada, consulat, acte ambasada, informatii, comunitate, Illinois, relatii, consul, consular, consulare.
Biserica Ortodoxă Română din Statele Unite şi Canada
thumb_11_siglaaor.jpg
Chicago 5410 N. Newland Ave 60656-2026 Illinois
Biserica Ortodoxă Română din Statele Unite şi Canada, prin reprezentanţii, clerici şi mireni, ai parohiilor care o compun, s’a constituit la Congresul bisericesc, întrunit în Detroit, Michigan, la 25 Aprilie 1929, în Episcopie Misionară, supusă canoniceşte Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.Keywords:biserica, crestin, Dumnezeu, D-zeu, rugaciune, ruga, cult, institutii de cult, biserici in Illinois, biserici in Chicago, preot, parohie.
Romanian Tribune Chicago
thumb_12_romaniantribune.jpg
Niles 7847 N Caldwell Ave Unit D 60714 Illinois
Romanian Tribune, ziarul românilor-americani editat la Chicago. Veţi găsi aici o parte din articolele publicate în ediţia tipărită a acestui ziar românesc ce este publicat la interval de două săptămâni şi este distribuit gratuit în comunităţile româneşti de pe coasta de est şi zona de midwest a Statelor Unite ale Americii
Consulatul Romaniei la Detroit
no photo
Detroit 613 Abbott Street 48226 Michigan
Romanii si romanii-americani, reprezinta un grup etnic distinct in cadrul societatii americane, ajuns la aproape un secol de existenta in Michigan.Keywords:consulat, amasada, michigan, relatii ambasada, consul, pasapoarte.
Casa Romana California
thumb_14_contactaticasaromana.jpg
Sunnyvale 26050 Kay Avenue 94545 California
Casa Romana si Capela” a fost infiintata la intalnirea generala din 4 martie 1978, tinuta la 124 Montecito, Oakland, California. Este un centru cultural si religios pentru California de nord, deschis oricarei persoane care se identifica cu cultura romaneasca, indiferent de religie sau origine etnica. Aceasta institutie va oferi facilitati pentru actiunile noastre culturale, servicii sociale si spirituale; va da adresa si identitate romanilor din California de nord si va deschide un canal de comunicatie cu alte grupuri similare din zona sau mai de departe. Servicii religioase vor avea loc oricand se va crede de cuviinta, si la asemenea ocazii “Casa Romana si Capela” va functiona in calitate de capela si va fi accesibila oricarei persoane pentru rugaciuni. “Casa Romana si Capela” va fi de asemenea punctul focal pentru orientarea si ajutorarea noilor veniti in zona; se va stradui sa mentina si sa difuzeze mostenirea culturala romaneasca in armonie cu valorile socio-culturale si credintele americane. Va fi un centru pentru colectionarea de carti, documente, publicatii zilnice si periodice in limbile romana si engleza, precum si alte limbi legate direct sau indirect de istoria si cultura Romaniei.
New York Magazin
thumb_15_new_york_magazin.gif
Middle Village 64-42 84th Street 11379 New York
Ziar săptămânal românesc din New York City. Oferă posibilitatea citirii editorialelor online, punând la dispoziţie şi o arhivă. Include informaţii despre comunitatea română, anunţuri de mica publicitate şi date de contact.Keywords:ziar, ny, stiri, reportaje, evenimente, romani in america, informatii in limba romana, presa, presa romaneasca, articole, publicitate.
Cook County Treasurer’s Office
thumb_16_ccto_logo.gif
Chicago 118 N. Clark St., Room 112 60602 Illinois
Oferă detalii în limba română despre plata impozitelor în această zonă. Puteti face d-load la fisere pdf.Util pentru Cook County, Chicago, IL.
Televiziunea Crestină Română
thumb_17_top_banner1.jpg
Chicago 3707 W. Montrose 60618 Illinois
Televiziunea Crestină Română este o organizaţie ce foloseşte televiziunea şi alte mijloace mass-media pentru a informa si a satisface necesităţile telespectatorilor români din S.U.A., România si de pretutindeni, pentru ca telespectatorul care cercetează Crestinismul să depăşească limita credinţei si să devină în totalitate un urmaş credincios al lui Isus, intr-o biserică locală.
Ro Club Radio
thumb_18_roclub.gif
Bellevue 12634 NE 9th PL Suite C304 98005 Washington
Portal pentru comunitatea română din Seattle. Informaţii utile, evenimente, forum, ştiri, magazine virtuale şi radio live.
Lutetia Travel
thumb_19_country_name.gif
Whittier 14408 E Whittier Blvd Ste A5 90605 California
Lutetia Travel este specializata in vinzare de bilete de avion la preturi numite “consolidator fares” pe companiile cu cele mai bune conectii spre Bucuresti, prin Amsterdam, Frankfurt, Munchen sau Paris. Sintem in permanenta in cautarea celui mai competitiv pret existent pe piata. Situl nostru este actualizat zilnic. Specialele cu cit mai multe informatii sint afisate si un messaj este trimis imediat pentru cei dintre dumneavoastra care v-ati inscris pe lista noastra de email. Citeva indicatii : – Reservati si cumparati biletele cit mai devreme posibil (companiile aeriene au tendinta de a mari preturile cu cit data de plecare se apropie). – Fiti flexibili, puteti sa economisiti; daca data de plecare pe care ati ales-o nu este disponibila, incercati cu 1 sau 2 zile inainte sau dupa. – Aeroportul de plecare/venire are o mare importanta; incercati sa plecati/veniti de la un aeroport vecin. – Calatoriti in timpul saptaminii (de luni pina joi, economisiti $25 pe drum). – Daca nu gasiti locuri disponibile pe marile situri web, sunati la Lutetia Travel !
Romanian Ro-Cafe
no photo
Las Vegas 3355 Spring Mountain Rd 89102 Nevada
Romanian Ro-Cafe.Restaurant-Bar Romanesc in Las Vegas.Daca treceti pe acolo, nu ratati ocazia sa va opriti pentru o cafea.
Cristina Lazar-Lopez
thumb_21_cristina_lazar.jpg
Las Vegas 6900 Westcliff Drive, Suite 707 89145 Nevada
My Commitment to You In the least amount of time possible, I will get you the best price on a home that is perfectly suited to your needs and lifestyle, not just today, but for years to come. Afaceri imobiliare in Las Vegas.Keywords:real estate, vegas, imobiliare, case, vanzari, cumparari, agentie imobiliara, servicii imobiliare, afaceri imobiliare.
LAS VEGAS ROMANIAN JOURNAL
thumb_22_lasvegas.jpg
Las Vegas 6955 N. Durango Dr. Suite 1115 #268 89149 Alabama
LAS VEGAS ROMANIAN JOURNAL.Editie tiparita si on-line.Publicat pentru comunitatea romaneasca din Las Vegas.Anunturi, articole, stiri.
Gandacul de Colorado
thumb_23_gandacul.jpg
Colorado P.O. Box 2521, 80517 Colorado
Ziarul comunitatii romane din Colorado.Articole, stiri, link-uri, afaceri locale, resurse.
RAFA – Romanian-American Freedom Alliance
thumb_24_logo_02.gif
Colorado N/A 89000 Colorado
The Romanian-American Freedom Alliance is a non-profit organization established in Colorado in 1990 after the collapse of the Communist regime in Romania. Its mission is both humanitarian and educational. RAFA’s principal goal is to help children and needy families in Romania, as well as to provide medical supplies and equipment to Romanian hospitals. An annual Romanian Festival in downtown Boulder raises the funds for these efforts. In addition, the festival showcases various aspects of Romanian culture to the local population through folk dances, ethnic foods and artifacts.
Transylvania Romanian Restaurant
no photo
Hollywood 113 S 20th Av 33020 Florida
Restaurant romanesc in Hollywood.
Athens Pastries & Imports
no photo
Cleavland 2545 Lorain Ave 89000 Ohio
Convenience store that has Romanian Murfatlar wines and Drax (Silva SA Reghin) beer.

 

 

1 Delta Air Lines, Inc.
1 Departamentul de Justitie – U.S. Department of Jus…
1 Departamentul de Stat American
1 Discovery Real Estate LLC
1 Doru’s Auto Werks INC
1 Euro America Travel
1 Euro Bank Morgage Corp.
1 EuroMarket
1 FC Romania
1 Gabriel V Triculescu
1 Gandacul de Colorado
1 Guerrero & Rosengarten
1 IBN UNITED
1 Info 40 Romania
1 Interbanc Financial Inc.
1 InterBank Mortgage Services
1 Intrinsic Computer Solutions
1 LAS VEGAS ROMANIAN JOURNAL
1 Law Office of ROMAN MAVASHEV, ESQ
1 Lutetia Travel
1 New York Magazin
1 Olga Rotaru Realtor, Notary Public
1 Park 1000
1 Radio Valahia
1 RAFA –  Romanian-American Freedom Alliance
1 Ro Club Radio
1 RO FOREX
1 Romanian Community Center
1 Romanian Museum
1 Romanian Ro-Cafe
1 Romanian Sat TV
1 Romanian Satellite Network
1 Romanian Tribune Chicago
1 Romsat TV
1 Round Table Society (RTS)
1 Royalty – Real Estate – Mortgage
1 Royalty Mortgage Corp.
1 Saravale – Magazin alimentar
1 Social Security Administration
1 Spidermax Pest Control
1 Televiziunea Crestină Română
1 Titi Travel
1 Transilvania Shipping
1 Transylvania Romanian Restaurant
1 Valentino Club Cafe
1 VIOLETA MIHALI
1 World Discount Telecomunication
1 World Link
1 Zboruri Romania
1 Ziua USA

 

 

 

 

 

Leave a Reply

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni © 2016 Frontier Theme