abcabcabc Un taximetrist din Capitala si-a dat foc la masina, suparat ca fusese amendat – 40 ROMANIA.COM – Portalul românilor de pretutindeni

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni

Comunitatea româneascã din strãinãtate - Diaspora românã - Statele Unite

Un taximetrist din Capitala si-a dat foc la masina, suparat ca fusese amendat

Taximetrist_01Un taximetrist din Capitala a fost dus la audieri si pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina si a lasat-o sa arda pe un bulevard din zona Obor, suparat pentru ca a fost amendat de politia rutiera, anunta surse din rândul politistilor.

Barbatul a fost ridicat de politistii de la Sectia 7 Politie si dus la audieri fiind pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina de serviciu, joi la prânz, pe bulevardul din fata magazinului Obor.

Taximetrist_03Potrivit acestora, barbatul este acuzat de distrugere calificata, tulburare si infractiuni la regimul rutier.

Joi, în jurul prânzului, taximetristul si-ar fi dat foc la masina de serviciu si a lasat-o sa arda, în trafic, blocând astfel circulatia pe o banda . Dupa incendiere a parasit zona si a fost gasit în locuinta unei alte persoane de unde a si fost dus la sectie. Barbatul le-ar fi povestit Taximetrist_02politistilor care l-au ridicat ca gestul l-a facut de suparare dupa ce fusese amendat de Brigada Rutiera.

Oficiali din cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei au declarat ca soferul de taxi nu avea autorizatie de functionare emisa de primarie. Pentru neregulile gasite, soferul a fost sanctionat contraventional cu 4.000 de lei si i-au fost ridicate placutele de înmatriculare.

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni © 2016 Frontier Theme