abcabcabc Podrick Payne din “Game of Thrones”, vine la Bucuresti, la Comic Con – 40 ROMANIA.COM – Portalul românilor de pretutindeni

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni

Comunitatea româneascã din strãinãtate - Diaspora românã - Statele Unite

Podrick Payne din “Game of Thrones”, vine la Bucuresti, la Comic Con

Podrick_Payne_01Daniel Portman, actorul care îl interpreteaza pe Podrick Payne în “Game of Thrones”, vine la Bucuresti, în cadrul East European Comic Con.

Asa suna comunicatul oficial al organizatorilor:

“Anul acesta marcheaza cea de-a patra editie a celui mai mare eveniment dedicat pasionatilor de seriale, filme, benzi desenate si gaming din Estul Europei – East European Comic Con – ce va avea loc în perioada 27-29 mai la Romexpo. Scotianul Daniel Portman este cel de-al cincilea actor de la Hollywood care va lua parte la eveniment, dupa Mark Pellegrino (“Supernatural”, “LOST”), Sylvester McCoy (“Dr Who”, “The Hobbit”), David Anders (“Vampire Diaries”, “Once Upon A Time”) si Charles Dance (“Game of Thrones”, “The Imitation GameCharles_Dance_01“, “Dracula Untold”).

Cei aproximativ 40.000 de vizitatori asteptati la editia din mai 2016 vor avea parte de o experienta de neuitat: pe lânga întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competitie regionala de gaming si o întreaga zona destinata jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi aparitii.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme într-un personaj preferat. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii, dar si cu cei mai importMark_Pellegrinoanti creatori de content din mediul online. Printre acestia din urma se numara Romercial, Dani pe Net si Creative Monkeyz, urmând ca în perioada urmatoare sa fie anuntate si alte nume sonore”.

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni © 2016 Frontier Theme