abcabcabc Aproximativ 30.000 de turisti au petrecut minivacanta de 1 mai pe litoral – 40 ROMANIA.COM – Portalul românilor de pretutindeni

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni

Comunitatea româneascã din strãinãtate - Diaspora românã - Statele Unite

Aproximativ 30.000 de turisti au petrecut minivacanta de 1 mai pe litoral

Turisti_Litoral_01Aproximativ 30.000 de turisti au petrecut minivacanta de 1 mai pe litoral, din care peste 15.000 în statiunea Mamaia, potrivit datelor Asociatiei Litoral Delta Dunarii.

Aproximativ 8.000 de turisti au cumparat bilete la festivalurile de muzica electronica organizate în zona, din care peste 2.000 au fost straini.

“Agentiile de turism si hotelurile au pregatit oferte speciale si flexibile si au atras un numar important de turisti, Mamaia, Vama Veche si Eforie, fiind în continuare în topul preferintelor turistilor români dar si straini. Turisti_Litoral_03Vama Veche surprinde anul acesta prin imaginea si conditiile premium, servicii speciale, pastrând spiritul de libertate si nonconformism aferent statiunii”, mentioneaza Asociatia Litoral Delta Dunarii.

În aceasta perioada a fost inaugurat si primul hotel tematic de pe litoral, Bicaz Pirates Resort Mamaia.
Turisti_Litoral_02Recent, consilierii locali ai municipiului Constanta au aprobat noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta, printre reglementarile aduse fiind limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.

40 ROMANIA.COM - Portalul românilor de pretutindeni © 2016 Frontier Theme